David Bisbal in Romania
Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.
Fan Club David Bisbal in Romania on Facebook
My Great Web page
db_Romania
eXTReMe Tracker

COMUNICATE DE PRESA

In jos

04122009

Mesaj 

COMUNICATE DE PRESA Empty DE VERDAD UN "BUEN CAMINO"
COMUNICATE DE PRESA Buen_c10

Cartea include DVD cu documente și clipuri video exclusive si inedite.
O carte extraordinara despre fenomenul global David Bisbal, unde a comentat viața sa personală și artistica, cu imagini noi. DVD-ul include clipuri video, "Esclavo de sus besos" și "Mi Princesa" și making off la ele, un documentar de călătorie Drumul spre Santiago pe care l-a făcut David Bisbal pe bicicleta, înregistrări din concertul din Piata Cibeles și din lansarea Albumului din 20 octombrie 2009. De asemenea, este inclusă o secțiune cu modul în care a inregistrat albumul "Sin Mirar Atras", un interviu cu artistul și o galerie de fotografii nepublicate. În rezumat material unic si exclusiv, pentru toți cei care se bucura de muzica lui David Bisbal.

************************************
Incluye DVD con documentos y videoclips inéditos exclusivos.
Extraordinarios libro sobre el fenómeno mundial David Bisbal, en donde se repasa su vida personal y artística, con imágenes inéditas. En el DVD incluye los videoclips: 'Esclavo de sus besos' y 'Mi princesa', así como el making off de ambos, un documental del recorrido del camino de Santiago que realizó David Bisbal, grabaciones del concierto de La Cibeles y de la presentación del álbum del 20 de octubre. También se incluye una sección de cómo se grabó el álbum 'Sin mirar atrás', una entrevista con el artista y una galería de fotos inéditas. En resumen, material único y excluviso para todos los que disfrutan con la música de David Bisbal.

_________________
COMUNICATE DE PRESA Bisbal13
CORAZON LATINO
CORAZON LATINO
Administrator/Moderator
Administrator/Moderator

Number of posts : 1083
Age : 50
Localización : Bucharest - Romania
Reputation : 56
Points : 670
Registration date : 07/03/2008

https://www.facebook.com/pages/Fan-Club-David-Bisbal-in-Romania/

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: redditgoogle

COMUNICATE DE PRESA :: Comentarii

CORAZON LATINO

Mesaj la data de 16/4/2011, 15:10  CORAZON LATINO

Sursa >> David Bisbal Oficial - TURNEUL ACUSTICDavid Bisbal a început turneul acustic în Almeria, orașul său natal.In cele din urmă, David Bisbal a început în 14 aprilie, în Almeria, primul său turneu acustic.
Au fost mai mult de două ore de concert sold-out in care fanii s-au bucurat de succesele lui "Lloraré las Penas", "Ave Maria", "Silencio" sau "Esclavo de sus besos", melodii care au fost intercalate cu cele clasice ca "En un rincón del Alma ", " Lucia " sau " Luna ", toate imbracate cu aranjamente de jazz, cu un simț acustic nuanțat.

Atentă și aranjarea trupei pe scena. Oferindu-i un aer foarte intim, cu candelabre mari de cristal și lumini adecvate, cortina se ridica, așezat pe o canapea de pluș, ne întâmpină un David extrem de elegant in smoking-ul său si vocea sa inconfundabilă.

După trei zile de concerte în Almería, David se va deplasa la Barcelona, lunea viitoare, pe 18 aprilie, pentru un nou concert la "Gran Teatre del Liceu", cu eticheta sold-out de câteva săptămâni.


COMUNICATE DE PRESA 3110

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum