David Bisbal in Romania
Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.
Fan Club David Bisbal in Romania on Facebook
My Great Web page
db_Romania
eXTReMe Tracker

DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012

In jos

15052012

Mesaj 

DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012 Empty DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012
David Bisbal a confirmat că va susține un concert acustic pe 26 Septembrie 2012, la Royal Albert Hall din Londra


David Bisbal a confirmat, prin contul său de Twitter și pagina de Facebook, că va susține un concert la legendara sală Royal Albert Hall din Londra.Vestea a fost o surpriză plăcută pentru fanii sai, deoarece pentru fiecare artist, un concert în teatrul mai sus menționat este un vis.

DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012 21819410


Numeroase staruri, atât din muzica clasică cât și din muzica modernă au urcat pe scena de la Royal Albert Hall . Wagner, Verdi și Elgar au avut primele spectacole ale operelor lor în Londra. În ceea ce privește artiștii moderni Frank Sinatra, Liza Minelli, Beatles, Sting, Elton John, Eric Clapton, Barry White, Simply Red, The Who, Robbie Williams și mai recent, Adele, pentru a numi doar câteva exemple, au dat concerte de neuitat aici. O precizare importantă: Cei mai mulți dintre cântăreții sau grupurile care au urcat pe această scenă sunt anglosaxoni, cu excepția cântăreței italiene Laura Pausini, care va încheia aici turneul său european, cu o noapte spectaculoasă pe 22 mai 2012. Mult-așteptatul concert al lui David Bisbal va marca un moment important pentru muzica spaniolă și latină din moment ce Bisbal este al doilea artist pop spaniol și latin, care ajunge pe mitica scenă (în anul 2002 a apărut Enrique Iglesias). Dar există o diferență vizibilă care face și mai important evenimentul : Enrique Iglesias și-a concentrat de la început cariera pe piața latină și anglosaxonă, cântând în spaniolă și engleză.

DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012 Chrisc10


Până în prezent, David Bisbal a colaborat cu mari artiști înregistrând cântece în limba engleză, dar cele mai multe dintre piesele lui sunt în limba spaniolă. Ce vrem să spunem prin aceasta? Ei bine, că fiecare artist latin vrea să cucerească piața anglo-saxonă.Cei mai mulți dintre cei care reușesc (Enrique Iglesias, Shakira și RickyMartin), au triumfat în primul rând în Statele Unite ale Americii cântând în limba spaniolă și mai apoi în limba engleză. După aceea faima lor s-a răspândit la nivel global poziționându-se în topurile din Europa, Asia, etc. În funcție de regiune, în special în nordul Europei, au devenit cunoscuți cu versiunea în limba engleză a cântecelor lor.


David Bisbal intră pe ușa din față în piața britanică dură, pentru că o face direct de la Londra, ceea ce este un merit dublu. Este adevărat că faima lui s-a răspândit aproape peste tot în lume, în special în America Latină, Europa de Est și la publicul american, în primul rând la cel de limbă spaniolă. Are fan cluburi în multe țări, care îi cântă cântecele în limba spaniolă (spaniolă este aproape de a deveni a doua limbă internațională) dar un artist de talia lui merită o recunoaștere și în alte piețe și suntem siguri că nu-și va pierde esența și va ști cum să se concentreze asupra carierei sale, fără a uita rădăcinile sale, pe care mereu le-a avut și le are în suflet.

Traducere din limba spaniola - Venera Iftimi - Echipa "David Bisbal in Romania"

_________________
DAVID BISBAL VA CANTA LA ROYAL ALBERT HALL PE 26 SEPTEMBRIE 2012 Bisbal13
CORAZON LATINO
CORAZON LATINO
Administrator/Moderator
Administrator/Moderator

Number of posts : 1083
Age : 50
Localización : Bucharest - Romania
Reputation : 56
Points : 670
Registration date : 07/03/2008

https://www.facebook.com/pages/Fan-Club-David-Bisbal-in-Romania/

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: redditgoogle

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum